Jump to content


Photo

Local Host/Load Agents Error


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Carlette

Carlette

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 26 August 2013 - 11:45 PM

Everytime I Run Test I get errors saying:

'Test failed. All selected Load Agents were disconnected. The Wait Operation timed out. [0x80070102]' and that my local host has no connection.

Before I start my test the status of my servers are online and only when the test fails that it tells me that it is offline. I have also tried to remove, add the servers and reset the connection but no luck.

Please advise what I should do?

#2 Sergei Leonov

Sergei Leonov

    Advanced Member

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 660 posts

Posted 28 August 2013 - 10:46 AM

Please look in Windows Event Viewer are there some problems with Load Agent service?
Sergei Leonov
WAPT Project Manager
SoftLogica LLC

Office: +7-383-335-6692
Toll-free: 1-888-364-6797 (for US only)
Time zone GMT +6, EST +11
E-mail: support@loadtestingtool.com
http://www.loadtestingtool.com

#3 aji

aji

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 26 November 2016 - 07:50 AM

Though it is old question, it will be useful for those who stopped Load agents by mistake. Even I faced this issue

 

Enter the Windows Start menu, choose SoftLogica in the list of currently installed programs and select WAPT Pro -> Load Agent Manager. You will see the window of Load Agent Manager. Not you can Start the Load Agent Manager and now Verify Test






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users