Jump to content


Photo

Response time


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 sathisha

sathisha

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 26 July 2013 - 10:26 AM

I am just opening a login page using WAPT and Mozilla browser.
WAPT i am getting response time very less compare to Mozilla browser recorded time

Profile2.page_6: http://staging.agora-bay.com/ 0 15 5 0 0 0 5 0 0 25
Min - 0.70(3.76) 0.70(3.99) - - - 0.45(1.40) - - 0.45(1.40)
Max - 0.75(3.98) 0.74(4.06) - - - 0.47(1.49) - - 0.75(4.06)
Avg - 0.72(3.88) 0.73(4.02) - - - 0.46(1.44) - - 0.67(3.42)
Avg90 - 0.75(3.98) 0.74(4.06) - - - 0.47(1.48) - - 0.75(4.06)

On Mozilla i am getting a 1236 ms .Here i used tele metery plugin to count the time

#2 Sergei Leonov

Sergei Leonov

    Advanced Member

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 660 posts

Posted 29 July 2013 - 04:44 AM

You can enable full logging and check the times manually to ensure that all calculated correctly.
Also check that you have received the same response as in Mozilla.
Sergei Leonov
WAPT Project Manager
SoftLogica LLC

Office: +7-383-335-6692
Toll-free: 1-888-364-6797 (for US only)
Time zone GMT +6, EST +11
E-mail: support@loadtestingtool.com
http://www.loadtestingtool.com

#3 sathisha

sathisha

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 29 July 2013 - 05:56 AM

Hi ,
Thanks for the reply.
I enabled 'Full' in logs but i am not getting the results near to mozilla browser results


Thanks in Advance
Sathisha




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users