Jump to content
WAPT Forum
Sign in to follow this  
Guest andy_123

Integrated Authentication - Kerberos

Recommended Posts

Guest andy_123

I am trying to test an internal application that uses integrated authentication, i can succesfully navigate the site through IE and can succesfully record my activity using wapt.

however if i try and verify/replay the capture i get an error 500 back from the server.

 

any ideas?!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest p.lynn

I am experiencing a similar problem. Through a browser and the recorder it all works fine, but in replay/verify it fails at the point of authentication with a 500 error from the server.

 

Has there been any resolution or are there any suggestions for dealing with this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am experiencing a similar problem. Through a browser and the recorder it all works fine, but in replay/verify it fails at the point of authentication with a 500 error from the server.

 

Has there been any resolution or are there any suggestions for dealing with this problem?

 

Suggestion is the same. Please, send a full log to support@loadtestingtool.com.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×