Jump to content


500 internal server error


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Guest_aargsr_*

Guest_aargsr_*
  • Guests

Posted 20 October 2008 - 02:10 PM

hello,

i run the veryfication test and got 500 internal server error for few pages. if i run it by manually then i can open those all pages.

in the forum someother people also got the same error.

1. i downloaded the latest version sept.2008 version and i run the test i have got the error for those pages
2. i changed the method from GET to POST .... the same result.....


how do i solve this problem.....

txs in advance

#2 Guest_angela_*

Guest_angela_*
  • Guests

Posted 22 October 2008 - 05:27 PM

QUOTE (aargsr @ Oct 20 2008, 09:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
hello,

i run the veryfication test and got 500 internal server error for few pages. if i run it by manually then i can open those all pages.

in the forum someother people also got the same error.

1. i downloaded the latest version sept.2008 version and i run the test i have got the error for those pages
2. i changed the method from GET to POST .... the same result.....


how do i solve this problem.....

txs in advance



Hi,

Below are the steps to follow for all who has this problem.

1) Make sure that you are using the latest build.
2) Provide us with Full and Error logs generated by WAPT, your Scenario and Profile. Most probably, later we will ask for some additional information.



#3 Guest_aargsr_*

Guest_aargsr_*
  • Guests

Posted 23 October 2008 - 01:29 PM

QUOTE (angela @ Oct 22 2008, 07:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Hi,

Below are the steps to follow for all who has this problem.

1) Make sure that you are using the latest build.
2) Provide us with Full and Error logs generated by WAPT, your Scenario and Profile. Most probably, later we will ask for some additional information.



Hello angela,


1) Make sure that you are using the latest build.
i am sure that i am using the latest version of wapt... buz version is " Sept 2008 "

2) Provide us with Full and Error logs generated by WAPT, your Scenario and Profile. Most probably, later we will ask for some additional information.

i spoke with on the phone yesterday. i am anarao atmakuri. i have sent you all these files yesterday....

but no reply still now.....


#4 Guest_angela_*

Guest_angela_*
  • Guests

Posted 23 October 2008 - 02:15 PM

QUOTE (aargsr @ Oct 23 2008, 08:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Hello angela,


1) Make sure that you are using the latest build.
i am sure that i am using the latest version of wapt... buz version is " Sept 2008 "

2) Provide us with Full and Error logs generated by WAPT, your Scenario and Profile. Most probably, later we will ask for some additional information.

i spoke with on the phone yesterday. i am anarao atmakuri. i have sent you all these files yesterday....

but no reply still now.....


Yes, we've received everything and are working on the problem now.

#5 Guest_manik_*

Guest_manik_*
  • Guests

Posted 24 October 2008 - 04:34 AM

QUOTE (angela @ Oct 23 2008, 02:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Yes, we've received everything and are working on the problem now.



500 Internal server error is shown when WAPT is unable to send all the parameters that are required. Ajax view state, state reconstruct are not recognize if you the the required parameter you can place it manually to create the scenario and later can be used time and again..

Best Regards
Manik Madhikermi


#6 Guest_angela_*

Guest_angela_*
  • Guests

Posted 24 October 2008 - 07:19 AM

QUOTE (manik @ Oct 24 2008, 11:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
500 Internal server error is shown when WAPT is unable to send all the parameters that are required. Ajax view state, state reconstruct are not recognize if you the the required parameter you can place it manually to create the scenario and later can be used time and again..

Best Regards
Manik Madhikermi


To Manik Madhikermi:

There is no one single reason for this problem, so it can be caused by different things. Also, plase note that the advertising of any 3rd party resources is not allowed on this forum. It is dedicated to discussing WAPT and all related issues.

#7 Guest_angela_*

Guest_angela_*
  • Guests

Posted 27 October 2008 - 10:09 AM


To aargsr:

Our developers discovered that the error is application-specific. The log states: "Server Error in '/InterLabEVO' Application. (Conversion failed when converting from a character string to uniqueidentifier.)"

So, the reason of the error is not WAPT. We recommend you to consult the developer of your application for possible reasons of such behaviour.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users