Jump to content


How to add user agent (ie internet explorer 7.0) in wapt


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Guest_manik_*

Guest_manik_*
  • Guests

Posted 22 September 2008 - 06:51 AM

How to add user agent (ie internet explorer 7.0) in wapt.

#2 Guest_angela_*

Guest_angela_*
  • Guests

Posted 22 September 2008 - 07:42 AM

QUOTE (manik @ Sep 22 2008, 01:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
How to add user agent (ie internet explorer 7.0) in wapt.


Hi,

You can specify User Agent in Default HTTP Headers... - > HTTP Header Strings tab. As for IE 7.0, you can enter it in the field manually (see the attached image).

Attached File  header..bmp   103.15KB   37 downloads

#3 Guest_manik_*

Guest_manik_*
  • Guests

Posted 22 September 2008 - 08:23 AM

QUOTE (angela @ Sep 22 2008, 08:42 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Hi,

You can specify User Agent in Default HTTP Headers... - > HTTP Header Strings tab. As for IE 7.0, you can enter it in the field manually (see the attached image).

Attached File  header..bmp   103.15KB   37 downloads


I am using WAPT 5.0.. I am sorry but I could not find IE 7.0.however i can find IE6.0. Can you please guide me on this.

Attached Files



#4 Guest_angela_*

Guest_angela_*
  • Guests

Posted 22 September 2008 - 08:28 AM

QUOTE (manik @ Sep 22 2008, 03:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
I am using WAPT 5.0.. I am sorry but I could not find IE 7.0.however i can find IE6.0. Can you please guide me on this.


As I wrote, there is no IE 7.0 in current version of WAPT, so you need to type it in the corresponding field manually (as displayed on the screenshot). I hope this explanation will help. Please let me know.

#5 Guest_manik_*

Guest_manik_*
  • Guests

Posted 22 September 2008 - 09:00 AM

QUOTE (angela @ Sep 22 2008, 09:28 AM) <{POST_SNAPBACK}>
As I wrote, there is no IE 7.0 in current version of WAPT, so you need to type it in the corresponding field manually (as displayed on the screenshot). I hope this explanation will help. Please let me know.



I Just Type manually IE 7.0 on the user agent. however I think it is working. If any problem persist I will definitely let you Know. Thank you very much for support.

Cheers
Manik




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users