Jump to content
WAPT Forum
Sign in to follow this  
Guest Max

InfragisticsGridFooter not displayed

Recommended Posts

Guest Max

Hi,

 

1) I record my script with our URL(developed in dotnet 2.0) in WAPT 5.0

2) The display page has records to be retreived from database.

3) The records are displayed along with header.

4) There's a footer where calculated values(retreived from db) are displayed within the infragistics grid.

 

The problem is Footer is not displayed. Can you suggest me whats going wrong.

 

Thanks in advance..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest cardinal911
Hi,

 

1) I record my script with our URL(developed in dotnet 2.0) in WAPT 5.0

2) The display page has records to be retreived from database.

3) The records are displayed along with header.

4) There's a footer where calculated values(retreived from db) are displayed within the infragistics grid.

 

The problem is Footer is not displayed. Can you suggest me whats going wrong.

 

Thanks in advance..

Hi,

 

please provide a screenshot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest cardinal911

We need a screenshot of WAPT, not IE 7.0. Please show what is not displayed and where and explain how it should be displayed. Also, we need to know when it's not displayed - during recording or while viewing logs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Max

Hi please find the attachment.

 

1)The Infragistics grid footer is displayed during recording. After running the test, i am trying to see the same screen in the log file.

 

I dont find the grid footer with value, instead i see an error page.

 

2) It should be displayed as shown while recording.

 

 

Waiting for a fast reply..

 

Thanks,

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Max
Hi please find the attachment.

 

1)The Infragistics grid footer is displayed during recording. After running the test, i am trying to see the same screen in the log file.

 

I dont find the grid footer with value, instead i see an error page.

 

2) It should be displayed as shown while recording.

 

 

Waiting for a fast reply..

 

Thanks,

Doc1.doc

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest cardinal911

Most probably, there is no problem at all. If the page consists of several frames the logs will show each frame separately, and the footer can be on another page of the log.

 

Do you have http errors? Probably, all the requests are processed correctly and the problem is in displaying only.

 

If the above does not solve the problem, please provide your scenario, logs and profile for better understanding of the situation.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Max

Hi..

 

The footer doesnt show up on another page of the log.

 

There are no http errors

 

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest angela
Hi..

 

The footer doesnt show up on another page of the log.

 

There are no http errors

 

 

Thanks

 

Hi Max,

 

We need some additional info. Please attach here your Profile, Full log and your scenrio. Thank you in advance.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×