Jump to content
WAPT Forum

HenryGreijer

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HenryGreijer

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

929 profile views
  1. I'm running from command line with saving csv file option. Looking at the file ending with "timing.csv" I suspect that either the column "Resonse Start" or "Response End" is incorrect since all 20864 lines has exactly the same value in both columns. Surely this must be a bug?
  2. Hi. I have configured e-mail of results after running a test, this works if I run it manually but is this not possible if run from command line?
  3. Yes, that's exactly what I did but I still could not select "Loop_name iterations". Now it works however?? After playing around with it I think that the problem was that I had made duplicates of the loop and I didn't have unique names on each of the instances. No I have renamed the loops to "Loop name 1" and 2 and 3 and so on. Maybe you should consider to check the loop names that they are unique at creation or renaming?
  4. I'm adding a variable in a loop that I want to pick a new date from a .csv file for every iteration. The WAPT help says: Different values for different: Choose a desired mode: users, sessions or loop_name iterations. However there is no "loop_name" available? See attached picture. Bug or has this option not yet been added?
  5. I want to copy-paste set of grouped requests both within a profile as well as to another profile. The WAPT options for copy-paste:ing are: - Duplicate - Drag-drop with holding Ctrl key In any way same bugs appear. Example: - Main request -- Sub req 1 -- Sub req 2 -- Sub req 3 Either you right-click "Main request" and select "Duplicate" or you drag and drop with Ctrl key, result will be like this: - Main request[1] -- Sub req 3[1] -- Sub req 2[1] -- Sub req 1[1] Notice the incorrect order. Now try to reorder "Sub req 1[1]" by dragging it to the first position, impossible. Workaround: Select all but "Sub req 1[1]" and drag them below "Sub req 1[1]" What I really want to do is call the "Main request" from another profile but second best option is to copy-paste it.
  6. Hi. I'm trying to configure an e-mail account in "Settings/E-mail". I'm pretty sure that I'm using correct server and logon information. But I cannot set STARTTLS option anywhere, is this auto-configured? /H From the log: +---------------------------//-- BEGIN SMTP SESSION Date: 06.02.2015 Time: 01:58:56 MESSAGE Initialize socket MESSAGE Connect to {Undisclosed server name}.com:25 MESSAGE 220 {Undisclosed server name}.com Microsoft ESMTP MAIL Service ready at Fri, 6 Feb 2015 13:58:55 +0100 MESSAGE EHLO {Undisclosed client name}.com MESSAGE 250-{Undisclosed server name}.com Hello [172.22.6.171] 250-SIZE 250-PIPELINING 250-DSN 250-ENHANCEDSTATUSCODES 250-STARTTLS 250-X-ANONYMOUSTLS 250-AUTH NTLM 250-X-EXPS GSSAPI NTLM 250-8BITMIME 250-BINARYMIME 250-CHUNKING 250-XEXCH50 250 XRDST MESSAGE Disconnect/Close socket END SMTP SESSION +-------------------------------
  7. Hello. Is it possible to run WAPT scheduled and on a client which is not logged on in Windows?
  8. Adding data with POST works fine with the recorder, it picks upp the JSon data correctly. POST http://{Undisclosed URL} HTTP/1.1 Host: maia Connection: keep-alive Content-Length: 1020 Accept: application/json, text/javascript, */*; q=0.01 Origin: http://{Undisclosed URL} X-Requested-With: XMLHttpRequest User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/39.0.2171.71 Safari/537.36 Content-Type: application/json; charset=UTF-8 Referer: http://m{Undisclosed URL} Accept-Encoding: gzip, deflate Accept-Language: sv-SE,sv;q=0.8,en-US;q=0.6,en;q=0.4 Cookie: .ASPXAUTH=903D393BDC9E5B526BEA63E5D0FFF0811B8604C69847464A74811D80F5B37A5836D4E2A83B61532CAE44ED0AF05685D9FC8F913359 FAB63F9D6D3EA71D0B8AF7BF5B8EDED5161269143BD50908718B187C03109C62A8E7AAE7AA1DED7262AF55CC010CA8C4CEEB4C803CE554697EAA 796CE354CD8EB6AF001BD3E476C2DD674A7AC8573F482D1B05CF48D4BDDEA50D2C8C5DED7C; TeleoptiAuth=FC1C5B13E508957BD0C3D1623E6F88EAE84B3B23C6D64E6ABA57DBA4BC06F311175B9E88C954C5332E9287595CC27436B7EB171 79AC68E8546FD79AD44512887D377B227F65AB6EF2AD5A82BAC4BA109F9F1705614629FB01817A10536DF5EAD4DA823295B7E972B62FC9739136 8C940D7B712EB5C6A2ADF3DDD4358A1176B547AB9276B38BD71CC758D2AEBBE690E6E166C9F7B8F07513A16A632F317AD3F0E89A895ACA0DB1B4 82E241ED3FCA961275C6CF1E8F88B552DB7671CE0B51E05EE888E88D020AD2BF3964E7E2CA967C5779D15E3AF7C5E98BA107A6498D2CF1E540CC C10228E282F7D095C132F0C0DFA2B47CCA346395BB0D1C4CDDC0E1106F0406C25115FEC9ADA3609C47305C352686F66D5DB05F49BA2FDB92CFED FD3D6AEE5A24A71D3BAC946AD1623307D76A7F6A0121A1D2754BAAA2CDAFF5289D59B2BDB19E9627D {"IsTemplateDetailsVisible":true,"PreferenceId":"030f42df-24a9-4933-98f0- 9f0300dfb292","EarliestEndTimeNextDay":false,"LatestEndTimeNextDay":false,"AddPreferenceFormVisible":true,"IsPrefere nceInputVisible":true,"ShowMeridian":false,"IsTimeInputVisible":true,"NextDayMin":false,"NextDayMax":false,"IsPrefer enceInputVisibleToggleCss":"glyphicon glyphicon-circle-arrow- up","ShowError":false,"DeleteTemplateEnabled":false,"EnableActivityTimeEditing":false,"EarliestEndTimeNextDayClass": "icon-white","LatestEndTimeNextDayClass":"icon- white","EarliestEndTimeNextDayToggleEnabled":false,"LatestEndTimeNextDayToggleEnabled":false,"LatestEndTimeNextDayTo ggle":false,"EarliestEndTimeNextDayToggle":false,"IsSaveAsNewTemplateClass":"glyphicon glyphicon-plus- sign","PreferenceString":"030f42df-24a9-4933-98f0- 9f0300dfb292undefinedundefinedundefinedfalseundefinedfalseundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedunde finedundefinedundefined","HasTemplates":false,"IsDetailsVisible":true,"ToggleSign":"-","Date":"2014-12-01"} However the recorder does not recognize the JSon data at DELETE DELETE {Undisclosed URL} HTTP/1.1 Host: maia Connection: keep-alive Content-Length: 21 Accept: application/json, text/javascript, */*; q=0.01 Origin: http://{Undisclosed URL} X-Requested-With: XMLHttpRequest User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/39.0.2171.71 Safari/537.36 Content-Type: application/json; charset=UTF-8 Referer: http://{Undisclosed URL} Accept-Encoding: gzip, deflate, sdch Accept-Language: sv-SE,sv;q=0.8,en-US;q=0.6,en;q=0.4 Cookie: .ASPXAUTH=903D393BDC9E5B526BEA63E5D0FFF0811B8604C69847464A74811D80F5B37A5836D4E2A83B61532CAE44ED0AF05685D9FC8F913359 FAB63F9D6D3EA71D0B8AF7BF5B8EDED5161269143BD50908718B187C03109C62A8E7AAE7AA1DED7262AF55CC010CA8C4CEEB4C803CE554697EAA 796CE354CD8EB6AF001BD3E476C2DD674A7AC8573F482D1B05CF48D4BDDEA50D2C8C5DED7C; TeleoptiAuth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{"Date":"2014-12-01"}
  9. Sorry I can't because I'm recording on internal webs. See If I can explain, it isn't too hard to understand really. 1. We have a standard http POST request that carries JSON object data, that work fine with the recorder. 2. Then we also do a http DELETE that also carries a JSON object, this doesn't get picked up by the recorder? It only recognizes the request but no parameters. I've double-checked in Telerik's Fiddler to see that the http DELETE request really has the JSON object so I'm pretty sure of my case. My current workaround is to manually add a URL parameter on each and every (28 requests, phew!) DELETE request, even though this parameter is not really a JSON object but rather a parameter on the Query string our system just happens to accept it.
  10. I'm recording among others a few http DELETE requests but it seems that the recorder is not recognizing the query string parameters that are supposed to go with the request. I can add the parameters manually after recording but it's quite cumbersome. Surely this must be a bug, right?
×
×
  • Create New...