Jump to content


Accessing cells of GRID


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Guest_maha_*

Guest_maha_*
  • Guests

Posted 11 January 2010 - 01:24 PM

I wanted to parameterize the cells of the grid. The grid is created dynamically while exceutio. The text box within the grid are identfieid as HTML row and column. On recording the cells are not recorded.
How to load test in this case...
The view source is added for ur reference.
<th id='ctl00xContentPlaceHolder1xUserControl1xGrid1xGrid_c_0_2' columnNo='2' height='22px' class="ig_8f2da28f_r4 is_grid_header_row_style " style="display:none;">&nbsp;</th></tr></thead>

#2 Sergei Leonov

Sergei Leonov

    Advanced Member

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 662 posts

Posted 12 January 2010 - 07:26 AM

Could you send us a profile and a full log?
Sergei Leonov
WAPT Project Manager
SoftLogica LLC

Office: +7-383-335-6692
Toll-free: 1-888-364-6797 (for US only)
Time zone GMT +6, EST +11
E-mail: support@loadtestingtool.com
http://www.loadtestingtool.com

#3 Guest_maha_*

Guest_maha_*
  • Guests

Posted 12 January 2010 - 09:04 AM

QUOTE (Sergei Leonov @ Jan 12 2010, 07:26 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Could you send us a profile and a full log?

Please find the profile and log file attached with this reply.
Adding a row to grid and defining the data to the grid element has been recorded. The values that has been recorded is only replayed while rerunning thogh we parameterize. The viewstate is capturing the data while recording and supplying the same while executing the code. Kindly solve this problem we are in urgency in executing the laod testing for our application.

Attached Files



#4 Sergei Leonov

Sergei Leonov

    Advanced Member

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 662 posts

Posted 12 January 2010 - 09:52 AM

It seems, you forgot to attach files.
Sergei Leonov
WAPT Project Manager
SoftLogica LLC

Office: +7-383-335-6692
Toll-free: 1-888-364-6797 (for US only)
Time zone GMT +6, EST +11
E-mail: support@loadtestingtool.com
http://www.loadtestingtool.com

#5 Guest_maha_*

Guest_maha_*
  • Guests

Posted 19 January 2010 - 11:39 AM

QUOTE (Sergei Leonov @ Jan 12 2010, 09:52 AM) <{POST_SNAPBACK}>
It seems, you forgot to attach files.

I have attached the profile in the last post, since teh log file is of huge size not able to attach the log file.

#6 Guest_maha_*

Guest_maha_*
  • Guests

Posted 19 January 2010 - 01:24 PM

QUOTE (Sergei Leonov @ Jan 12 2010, 10:52 AM) <{POST_SNAPBACK}>
It seems, you forgot to attach files.

Attached Files



#7 Sergei Leonov

Sergei Leonov

    Advanced Member

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 662 posts

Posted 25 January 2010 - 06:30 AM

Sorry for a delay. I tied to understand your problem but haven't got an enough information. Could you provide an access to the website and a detailed description of your needs. Screenshots will be helpfull too.
Sergei Leonov
WAPT Project Manager
SoftLogica LLC

Office: +7-383-335-6692
Toll-free: 1-888-364-6797 (for US only)
Time zone GMT +6, EST +11
E-mail: support@loadtestingtool.com
http://www.loadtestingtool.com




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users