Jump to content
WAPT Forum
Sign in to follow this  
Guest WarPig

Report URL parameter

Recommended Posts

Guest WarPig

HI,

I am having troubles with running Wapt for Reports.

 

Running this webpage on our test server brings us to a SAVED reports webpage.

http://tiger/reporting/Reporting/SavedReports.aspx

 

Selecting the VIEW button next to a saved report then opens the report.

http://tiger/reporting/Reporting/Report.aspx

Parameters: Action = View.

 

Which is the part i want to test the response time on.

 

However when it passes the report it wants to open it uses a web control as a Parameter.

http://tiger/Reporting/Reserved.ReportViewerWebControl.axd

Parameter:

ReportUrl = "/Reporting/Reserved.ReportViewerWebControl.axd?mode=true&ReportID=298ee73fa00a4c9f9e5d9801f9ae8e64&ControlID=d289a46a76a24fa386e68c2ae3a1f586&Culture=3081&UICulture=1033&ReportStack=1&OpType=ReportArea&Controller=ClientControllerreportViewer&PageNumber=1&ZoomMode=Percent&ZoomPct=100&ReloadDocMap=true&SearchStartPage=0&LinkTarget=_top"

 

As you can see, I expect the ReportID and ControlID to be different each time it runs.

So i have tried to use the URL as a variable and also tried using parameters within the URL as a variable.

But it keeps spitting out a "500 Internal server error".

 

Anyone got any help on how to work around this would be good.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest angela
HI,

I am having troubles with running Wapt for Reports.

 

Running this webpage on our test server brings us to a SAVED reports webpage.

http://tiger/reporting/Reporting/SavedReports.aspx

 

Selecting the VIEW button next to a saved report then opens the report.

http://tiger/reporting/Reporting/Report.aspx

Parameters: Action = View.

 

Which is the part i want to test the response time on.

 

However when it passes the report it wants to open it uses a web control as a Parameter.

http://tiger/Reporting/Reserved.ReportViewerWebControl.axd

Parameter:

ReportUrl = "/Reporting/Reserved.ReportViewerWebControl.axd?mode=true&ReportID=298ee73fa00a4c9f9e5d9801f9ae8e64&ControlID=d289a46a76a24fa386e68c2ae3a1f586&Culture=3081&UICulture=1033&ReportStack=1&OpType=ReportArea&Controller=ClientControllerreportViewer&PageNumber=1&ZoomMode=Percent&ZoomPct=100&ReloadDocMap=true&SearchStartPage=0&LinkTarget=_top"

 

As you can see, I expect the ReportID and ControlID to be different each time it runs.

So i have tried to use the URL as a variable and also tried using parameters within the URL as a variable.

But it keeps spitting out a "500 Internal server error".

 

Anyone got any help on how to work around this would be good.

 

Hi,

 

First of all, please update your copy to the latest build from our site, "500 Internal server error" problem should be fixed there.

 

As for the issue with variables, please send to us your scenario, profile, full and error logs.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest WarPig
Hi,

 

First of all, please update your copy to the latest build from our site, "500 Internal server error" problem should be fixed there.

 

As for the issue with variables, please send to us your scenario, profile, full and error logs.

 

Hi Angela,

I am running "Last build: February 15, 2008 File size: 4.06 Mb" Is there a more current version?

If so I can't find a link for it.

 

Ref: Scenario I will package it and email it you.

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×