Jump to content


Photo

SSL error.Some I/O error occurred


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 daggerdanny

daggerdanny

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 17 May 2013 - 01:39 PM

Hi all, I am running a test on a profile which is working successfully up to 25 users. Once I step over 25 users I start to get the message;

SSL error.Some I/O error occurred.

I have also just received another alert - SSL error. Protocol violation.

Any suggestions as to what might be causing this?


Attached File  sslerror1.jpg   26.8KB   2 downloads

#2 Sergei Leonov

Sergei Leonov

    Advanced Member

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 660 posts

Posted 20 May 2013 - 04:53 AM

Typically, this means that your web server is overloaded.
Sergei Leonov
WAPT Project Manager
SoftLogica LLC

Office: +7-383-335-6692
Toll-free: 1-888-364-6797 (for US only)
Time zone GMT +6, EST +11
E-mail: support@loadtestingtool.com
http://www.loadtestingtool.com

#3 daggerdanny

daggerdanny

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 20 May 2013 - 08:01 AM

Typically, this means that your web server is overloaded.


This is on 25 users though and the app servers have about 2% utilization.

#4 Sergei Leonov

Sergei Leonov

    Advanced Member

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 660 posts

Posted 21 May 2013 - 04:21 AM

Could you provide access to your site? Could you give me your profile to check the issue?
Sergei Leonov
WAPT Project Manager
SoftLogica LLC

Office: +7-383-335-6692
Toll-free: 1-888-364-6797 (for US only)
Time zone GMT +6, EST +11
E-mail: support@loadtestingtool.com
http://www.loadtestingtool.com




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users