Jump to content


"Stop Test" hangs the application


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Guest_Roshni_*

Guest_Roshni_*
  • Guests

Posted 09 June 2009 - 12:43 PM

Hello,

I am using WAPT 5.0 trial version.
While Verifying/Running a particular test if we click on "Stop Test" then the application gets hanged & eventually we have to close through Task Manager.
Also, same issue occurs if we click on "Stop Test" after the Verification part is sucessfully completed.

Regards,
Roshni Gawandi

#2 niekell

niekell

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Location:Adelaide, South Australia

Posted 27 August 2009 - 12:21 AM

Hi Roshni,

I'm pretty new to WAPT but I noticed this was happening to me when I tried to run two WAPT instances at once (I mean on the same server). They both seemed to run okay, but after running a test for both only the instance opened first would respond properly and terminate cleanly. The other instance just hanged there doing nothing, but still taking up memory. In the end the only way to get rid of it was to kill its process in task manager, as it was completely unresponsive.
You might check to see if you have an abandoned process of WAPT in the background that didn't terminate properly, other than that it seems to be a bug in the software where it may not be handling resource allocation in an independent manner for each instance of the application.
Sorry, thats all I can suggest from my own experiences (as limited as they are) with WAPT.

Best wishes, Paul Dickson.

QUOTE (Roshni @ Jun 9 2009, 10:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Hello,
I am using WAPT 5.0 trial version.
While Verifying/Running a particular test if we click on "Stop Test" then the application gets hanged & eventually we have to close through Task Manager.
Also, same issue occurs if we click on "Stop Test" after the Verification part is sucessfully completed.
Regards, Roshni Gawandi



#3 Guest_angela_*

Guest_angela_*
  • Guests

Posted 27 August 2009 - 08:32 AM


Hello,

Pleae try to disable the option "Stop test correctly" (it may lead to such effects).

#4 Sergei Leonov

Sergei Leonov

    Advanced Member

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 662 posts

Posted 18 November 2009 - 11:21 AM

QUOTE (Cync-k @ Nov 18 2009, 02:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
I dont know if this is bug but when i lisent music then logout from the site and login again to site then restart the song on my winamp and she didnt play...its there a way to fix this ?
Sorry for my english

Could you describe in more details where you logout and login?
Sergei Leonov
WAPT Project Manager
SoftLogica LLC

Office: +7-383-335-6692
Toll-free: 1-888-364-6797 (for US only)
Time zone GMT +6, EST +11
E-mail: support@loadtestingtool.com
http://www.loadtestingtool.com

#5 Guest_Sergio_*

Guest_Sergio_*
  • Guests

Posted 18 January 2010 - 03:32 PM

Hi all.

I'm having the same problem, with "WAPT 1.0 Pro" version...(I ran my scenarios with "Complete all open sessions" option enabled and disabled)

Beside this problem, I've noticed that sometimes tests aren't finished properly. Status bar "Test is finished" seems to be completed, but I cannot access test logs, for instance

#6 Sergei Leonov

Sergei Leonov

    Advanced Member

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 662 posts

Posted 19 January 2010 - 05:45 AM

Please, try the latest build from http://www.loadtesti.../WAPTPro1.0.zip and let me know about results.
Sergei Leonov
WAPT Project Manager
SoftLogica LLC

Office: +7-383-335-6692
Toll-free: 1-888-364-6797 (for US only)
Time zone GMT +6, EST +11
E-mail: support@loadtestingtool.com
http://www.loadtestingtool.com




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users