Jump to content


CSV Results do not match HTML Report


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Guest_Mark_*

Guest_Mark_*
  • Guests

Posted 22 October 2008 - 10:22 PM

Hello, Just ran a test with 1VU against our developer environment and got some really strange results:

HTML Report
* Times look realistic/expected and Avg90 is always same as or less than Max value

CSV Report (for same test run)
Login function: Avg90 time is almost always longer than Max time (ex: min 27:00 Avg90=22.1, Max=20.2)
Get Events Function: same
Logout function: same

Attached are the csv file and the HTML Results page.
Please help.

Mark.

Attached Files



#2 Guest_Mark_*

Guest_Mark_*
  • Guests

Posted 23 October 2008 - 05:31 PM

My bad, wasn't thinking when I attached the html report - but I am unable to upload the wpr or csv files to your forum. Please let me know if you'd like me to email them somewhere.

#3 Guest_Mark_*

Guest_Mark_*
  • Guests

Posted 23 October 2008 - 05:35 PM

Login-GetEvents-Logout.Login
Min Avg Avg90 Max
1.64 3.05 7.63 7.35
1.41 3.14 7.71 7.51
1.42 2.66 6.31 6.16
1.32 2.78 7.03 6.44
1.37 2.96 7.63 9.79
1.24 2.34 5.67 5.26
1.38 2.59 6.33 5.11
2.47 4.03 10 9.97
2.86 7.98 22.1 20.2
1.96 4.59 13.4 18.8


Here is an example of the csv results.

#4 Guest_angela_*

Guest_angela_*
  • Guests

Posted 23 October 2008 - 05:43 PM

Unfortunately, we have a limit on size of files to upload here, so please send them to support@loadtestingtool.com. Thanks in advance!

#5 Guest_Mark_*

Guest_Mark_*
  • Guests

Posted 27 October 2008 - 05:59 PM

QUOTE (angela @ Oct 23 2008, 09:43 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Unfortunately, we have a limit on size of files to upload here, so please send them to support@loadtestingtool.com. Thanks in advance!

Need to make a presentation to our Exec Staff tomorrow (Tuesday 10/28/08) --- do you all have an answer to this question based on my emailed documentation?

#6 Guest_angela_*

Guest_angela_*
  • Guests

Posted 28 October 2008 - 03:58 PM

QUOTE (Mark @ Oct 27 2008, 11:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Need to make a presentation to our Exec Staff tomorrow (Tuesday 10/28/08) --- do you all have an answer to this question based on my emailed documentation?


Hello,

Our developers said that, unfortunately, it was a bug. Now we are working on it. As soon as it is fixed (I think it will take a week or so) I will send to you the updated build. I am really sorry for such trouble just before your presentation...


#7 Guest_Mark_*

Guest_Mark_*
  • Guests

Posted 28 October 2008 - 04:28 PM

QUOTE (angela @ Oct 28 2008, 07:58 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Hello,

Our developers said that, unfortunately, it was a bug. Now we are working on it. As soon as it is fixed (I think it will take a week or so) I will send to you the updated build. I am really sorry for such trouble just before your presentation...



You are just in time, I'm happy to have an answer that I can explain to the Execs and I appreciate your responsiveness. You may have just turned a trial user into a buyer! Thank you.


#8 Guest_Mark_*

Guest_Mark_*
  • Guests

Posted 02 December 2008 - 06:31 PM

QUOTE (angela @ Oct 28 2008, 07:58 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Hello,

Our developers said that, unfortunately, it was a bug. Now we are working on it. As soon as it is fixed (I think it will take a week or so) I will send to you the updated build. I am really sorry for such trouble just before your presentation...



I haven't heard anything from you guys since 10/28 ---- any update on this bug fix??

#9 Guest_angela_*

Guest_angela_*
  • Guests

Posted 03 December 2008 - 11:57 AM

QUOTE (Mark @ Dec 3 2008, 12:31 AM) <{POST_SNAPBACK}>
I haven't heard anything from you guys since 10/28 ---- any update on this bug fix??


Our developers should be in the process of fixing it. I will check and let you know about the status of the problem.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users