Jump to content


User Data Not Inserted into Database


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Guest_Kumaran.mdd_*

Guest_Kumaran.mdd_*
  • Guests

Posted 03 July 2008 - 02:10 PM

WAPT - when i RunTest, User data was NOT inserted into database. On WAPT error report/log there was no error.
Please some one help me, where the issue Is ?.

Created a Profile,
Recored the user action (eg: login and insert a record)
stop record
verify test (No errors),
Run Test (No Errors).

But the form data was NOT inserted into database.
Iam testing a ASP.net 1.1 web application.

thanks
- Kumar

#2 Guest_Doug_*

Guest_Doug_*
  • Guests

Posted 07 July 2008 - 03:26 PM

QUOTE (Kumaran.mdd @ Jul 3 2008, 09:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
WAPT - when i RunTest, User data was NOT inserted into database. On WAPT error report/log there was no error.
Please some one help me, where the issue Is ?.

Created a Profile,
Recored the user action (eg: login and insert a record)
stop record
verify test (No errors),
Run Test (No Errors).

But the form data was NOT inserted into database.
Iam testing a ASP.net 1.1 web application.

thanks
- Kumar


Kumar,
I would check a couple of things.

1. Are you sure your pages are being processed correctly? I have found on occasion that WAPT will not report an error even though the pages are not being returned. To avoid this I use validation on almost every page. I once had a 12 step script that passed when running "Verify" and after I inserted validation every page failed because it turned out that the very first step failed which was the "log on".

2. If you are using the same "user" as you did when you recorded the script, it's possible that the record trying to be added is already there so there would be no change in the number of DB records for that iteration. To confirm this, do a manual run with the same user as you did for your test and see if the DB increments.

Doug




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users