Jump to content


IP Spoofing


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Guest_cirej2000_*

Guest_cirej2000_*
  • Guests

Posted 22 April 2010 - 08:21 AM

Sorry if this is in the wrong sub-forum.

I've been trying to get the IP Spoofing feature to work on WAPT Pro 2.0 Beta. I've gotten the IP Addresses added to my various load generator machines. However, I can't even get the load generators to their own default IP address, much less the additional IP addresses added to the TCP/IP properties in Windows XP.

The WAPT can see the additional IP addresses when I load them via the Load Agent manager on the WAPT Pro interface. But, that doesn't really matter since all of the 7 load generator boxes appear to be proxied via the controlling load generator's IP address.

Is there something additional to the set-up of IP Spoofing such as:

each of the load generators needs to be a full WAPT Pro instance?
further configuration outside of the Load Agent Manager Properties in WAPT Pro?
Further NW configuration in Windows?

Thanks,


Eric

#2 Sergei Leonov

Sergei Leonov

    Advanced Member

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 662 posts

Posted 22 April 2010 - 11:02 AM

I've checked IP Spoofing, it works.
If you select some IPs in Load Agent Settings / IP Address List dialog, that Load Agent will use them for virtual user simulation.

Could you describe your problem in more details?

Sergei Leonov
WAPT Project Manager
SoftLogica LLC

Office: +7-383-335-6692
Toll-free: 1-888-364-6797 (for US only)
Time zone GMT +6, EST +11
E-mail: support@loadtestingtool.com
http://www.loadtestingtool.com

#3 Guest_cirej2000_*

Guest_cirej2000_*
  • Guests

Posted 22 April 2010 - 03:00 PM

QUOTE (Sergei Leonov @ Apr 22 2010, 03:02 AM) <{POST_SNAPBACK}>
I've checked IP Spoofing, it works.
If you select some IPs in Load Agent Settings / IP Address List dialog, that Load Agent will use them for virtual user simulation.

Could you describe your problem in more details?

My problem is that sometimes I'm too stupid to follow directions correctly. wink.gif I enabled IP spoofing on all of the load agents (with their default addresses) and they are now having their IP addresses rotated.

Now I need to figure out what the deal is with the fake IP addresses.


Thanks,

Eric

#4 Guest_vinod.tpf_*

Guest_vinod.tpf_*
  • Guests

Posted 12 July 2010 - 11:30 AM

QUOTE (Sergei Leonov @ Apr 22 2010, 11:02 AM) <{POST_SNAPBACK}>
I've checked IP Spoofing, it works.
If you select some IPs in Load Agent Settings / IP Address List dialog, that Load Agent will use them for virtual user simulation.

Could you describe your problem in more details?



How we can be ensure that IP spoofing is working? Is there any log maintained in reports? I am doing IP spoofing but I am not sure that WAPT is sending request from various IPs I configured. Please tell me this.

Thanks

vinod

#5 Sergei Leonov

Sergei Leonov

    Advanced Member

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 662 posts

Posted 13 July 2010 - 08:06 AM

QUOTE (vinod.tpf @ Jul 12 2010, 06:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
How we can be ensure that IP spoofing is working? Is there any log maintained in reports? I am doing IP spoofing but I am not sure that WAPT is sending request from various IPs I configured. Please tell me this.

Thanks

vinod


You can use netstat command. Or you can check web server logs.
Sergei Leonov
WAPT Project Manager
SoftLogica LLC

Office: +7-383-335-6692
Toll-free: 1-888-364-6797 (for US only)
Time zone GMT +6, EST +11
E-mail: support@loadtestingtool.com
http://www.loadtestingtool.com




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users