Jump to content


DWR/AJAX callbacks


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Guest_aishlingm_*

Guest_aishlingm_*
  • Guests

Posted 19 January 2010 - 09:35 AM

I'm trying to test my application which has dwr in it. I can see it calling the dwr functions and they seem to work, but I can't see it calling the callback. Anyone any ideas on how to get the callback to be called?

#2 Sergei Leonov

Sergei Leonov

    Advanced Member

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 662 posts

Posted 20 January 2010 - 05:14 AM

I think they was not recorded.
You can add missing AJAX callbacks to profile manually.
Sergei Leonov
WAPT Project Manager
SoftLogica LLC

Office: +7-383-335-6692
Toll-free: 1-888-364-6797 (for US only)
Time zone GMT +6, EST +11
E-mail: support@loadtestingtool.com
http://www.loadtestingtool.com

#3 Guest_alupaer_*

Guest_alupaer_*
  • Guests

Posted 18 March 2010 - 05:21 PM

the recording of ajax in scripts seems to be a bug, with how WAPT 5.0 and 6.0 interface with Windows 7. Example:

we record scripts on two machines with identical hardware. one machine is running Windows 7, the other machine, Windows XP pro

1. WAPT 5.0 or 6.0 will not record the ajax requests on a page through the WAPT recorder on the Windows 7 machines
2. Ajax requests on a page are recorded without issue for WAPT 5.0 and 6.0 on Windows XP pro

we have resorted to recording scripts on an XP machine and having to push recorded scripts to the Windows 7 machine. It is a bit annoying.


#4 Sergei Leonov

Sergei Leonov

    Advanced Member

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 662 posts

Posted 19 March 2010 - 04:29 AM

In the new version we changed a recorder. You can download beta from http://www.loadtesti.../WAPTPro2.0.zip
Sergei Leonov
WAPT Project Manager
SoftLogica LLC

Office: +7-383-335-6692
Toll-free: 1-888-364-6797 (for US only)
Time zone GMT +6, EST +11
E-mail: support@loadtestingtool.com
http://www.loadtestingtool.com

#5 Guest_Sreenadh OG_*

Guest_Sreenadh OG_*
  • Guests

Posted 26 March 2010 - 06:05 AM

Dear Sergei,
Thanks for the link. I have downloaded WAPT Pro 2.0 Beta and is heavily impressed with it. It gives me flammability using JavaScript, debug logging facility using JavaScript, dynamic recording of AJAX responses and much more (all of which were missing in WAPT 6.0). Yesterday I was experimenting with the trial version of WAPT Pro 2.0 Beta and it was working fine. But suddenly today morning it stopped loading page elements (yap, surely the 'load page elements' checkbox is checked, but still it will not load page elements!), and it will not record AJAX response data! What is going wrong? Why an application which was behaving correctly yesterday act so erratically today? What could be the issue? How can I fix it? Please guide me.
Regards,
Sreenadh

QUOTE (Sergei Leonov @ Mar 19 2010, 09:59 AM) <{POST_SNAPBACK}>
In the new version we changed a recorder. You can download beta from http://www.loadtesti.../WAPTPro2.0.zip



#6 Guest_sweeppickerr_*

Guest_sweeppickerr_*
  • Guests

Posted 29 July 2010 - 05:22 AM

I've downloaded the beta version from this site as you specified: http://www.loadtesti.../WAPTPro2.0.zip but unfortunately its not working properly, may be because i have windows Vista and it creates a lot of problems.



#7 Sergei Leonov

Sergei Leonov

    Advanced Member

  • Administrators
  • PipPipPip
  • 662 posts

Posted 29 July 2010 - 05:43 AM

Could you give me more details about your problems?
Sergei Leonov
WAPT Project Manager
SoftLogica LLC

Office: +7-383-335-6692
Toll-free: 1-888-364-6797 (for US only)
Time zone GMT +6, EST +11
E-mail: support@loadtestingtool.com
http://www.loadtestingtool.com




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users